ADPM Health

Romanii au topit 1,5 tone de grasime la antrenamentele Bodyshape in 2018

Scris de Alexandru Manea

Mii de bucuresteni au topit in total peste 1,5 tone de grasime si au ajuns in cea mai buna forma fizica a lor in 2018. Acestia au facut sport, unii chiar pentru prima data in viata, in cadrul antrenamentelor de grup de la Bodyshape Transformation Center.

Romanii au topit 1,5 tone de grasime la antrenamentele Bodyshape in 2018

Cei mai multi dintre ei au reusit sa dea jos 6 kilograme in primele sase saptamani de antrenament, asa cum specifica si unul din programele salii, 6 Week Challenge.

Conform Irinei Alionte, cea care a fondat Bodyshape in Romania, peste 1,2 tone de grasime au fost topite in acest program in 2018.

„Ne-am dorit sa oferim un program de sport cat mai eficient cu putinta, scurt, de 45 de minute, intens, de trei ori pe saptamana, la indemana celor care au agenda zilnica incarcata. Un program care sa ii ajute sa dea jos 6 kilograme in primele 6 saptamani de program, prin antrenamente de grup distractive, plan de nutritie si sesiuni de coaching pentru a fi motivati mental sa ajunga la target. si au reusit. Conform statisticilor noastre, in 2018 bucurestenii care au venit la Bodyshape au topit peste 1,54 tone de grasime in total. 1,24 tone prin programul 6 Week Challenge, 104 kg prin 8 Week Challenge si 203 kg prin programul VIP Challenge. Planium ca in 2019 sa dublam acest rezultat tinand cont de cererea mare de abonamente”, declara Irina Alionte.

Bodyshape a introdus meniu zilnic de la Iconic Health by Camelia Sucu pentru o nutritie ideala

Cei care au intrat in antrenamentele Bodyshape, printre acestia numarandu-se si persoane publice precum Andreea Marin, Catalin Maruta, Iuliana Marciuc, Carmen Negoita, au urmat trei sesiuni de antrament pe saptamana, de cate 45 de minute fiecare, au avut plan de nuritie personalizat si acces la sesiuni de coaching pentru a avea motivatia necesara a atinge targetul propus.

Prin imbinarea acestor trei piloni importanti se obtin astfel rezultate sigure, in termen scurt.

Pe muzica antrenanta, intr-o atmosfera de club, participantii trag de sfori, imping o sanie grea, ridica si arunca mingea medicinala, fac genuflexiuni, fandari cu greutati de 10 kg, imping gantere, fac crunch-uri cu forfecari si placa pentru abdomen, ramat la bezi elastice, chiar lovesc cu barosul intr-o anvelopa de tractor. Tot timpul supravegheati de antrenorii cu experienta, campioni nationali la diverse categorii.

Toate aceste circuite sunt personalizate conform conditiei fizice si pot arde peste 6 kilograme in doar 6 saptamani.

 

Pentru acest modul se poate aplica pe pe www.bodyshapetransformation.com. Cei care reusesc sa atinga  targetul de a slabi 6 kilograme in 6 saptamani primesc gratuit un nou modul 6 Week Challenge pentru a continua transformarea sau pentru a se mentine.


La Bodyshape Transformation Center (Str. Nicolae Caramfil 71-73, Bucuresti) mii de bucuresteni au dat jos, de la sosirea conceptului in Romania, peste 5000 de kilograme si 35.000 de centimetri din talie.

Scrie un comentariu