News

Aproape de premiul de 120.000 de euro! Iata-i pe noii finalisti “Romanii au talent”! Cine credeti ca va castiga?

Scris de Alexandru Manea

In urma semifinalei cu numarul trei a concursului “Romanii au talent”, trei numere artistice au primit unda verde pentru a participa in finala din 10 mai. Juriul a avut momente dificile in a departaja concurentii, avand in vedere ca fiecare dintre acestia era talentat in domeniul lui.

 ana-munteanu-romanii-au-talent

Aseara a avut loc cea de-a treia semifinala a concursului „Romanii au talent”. In fata milioanelor de telespectatori si a juriului compus din Andra, Mihai Petre si Andi Moisescu au evoluat concurenti talentati in domeniul lor de activitate.

Dintre acestia, doar cativa au primit unda verde pentru a merge mai departe in marea finala din 10 mai.

Mai intai, Ana Munteanu a impresionat profund juriul modeland in nisip chipuri umane, personaje pe parcursul mai multor momente importante din viata lor si mesaje scrise care au ajuns la inima privitorilor. Tema aleasa pentru semifinala de aseara a fost „Dragostea rezista”. (Urmariti inregistrarea aici).

camelia-duta-romanii-au-talent

Apoi, cea care s-a calificat direct in finala a fost Camelia Duta, tanara de conditie financiara modesta care isi aloca o mare parte din bugetul si asa redus al veniturilor pasiunii pentru dansul step.

Camelia, care lucreaza intr-un service auto, a marturisit chiar ca nu a mancat o saptamana pentru a-si cumpara o pereche de pantofi pentru acest tip de dans. Juriul a felicitat-o aseara pentru faptul ca a evoluat in tehnica dansului . (Urmariti inregistrarea aici)

sorin-ursan-romanii-au-talent

Pentru locul al treilea s-au luptat doua numere speciale. Juriul a avut de ales dintre Sorin Ursan, consilierul juridic cu veleitati de tenor (Urmariti inregistrarea aici) . Suceveanul a fost din nou complimentat de juriu, insa a pierdut duelul cu tinerii dansatori Alex si Andra.

alex-andra-romanii-au-talent

Acestia au fost preferati de membrii juriului in urma evolutiei lor spectaculoase, imbinand miscarile dansului latino cu ritmurile pieselor cu iz balcanic si popular romanesc (Urmariti inregistrarea aici).

Scrie un comentariu