News

„Romanii au talent” a devenit cea mai urmarita productie din istoria televiziunilor comerciale

Scris de Alexandru Manea

„Romanii au talent” a devenit in doar patru editii cea mai de succes emisiune difuzata vreodata in Romania. Editia de aseara a emisiunii a adus un nou record absolut de audienta: cea mai mare cifra de market share din istoria televiziunilor comericale, raportata la momentul din care audientele au inceput sa fie masurate in Romania,

Vineri seara, aproape trei sferturi din publicul comercial care se uita la televizor urmarea „Romanii au talent”, formatul international lansat cu mari emotii de catre PRO TV, care a devenit in scurt timp cea mai de succes emisiune nu numai din istoria postului dar si dintre toate productiile si emisiunile lansate vreodata de celelalte posturi concurente.

Audientele emisiunii „Romanii au talent” cresc de la o saptamana la alta, iar editia de vineri a adus un nou record absolut de audienta. In minutul de maximă audienta, inregistrat la 22.39, PRO TV a atins pe publicul comercial din mediul urban cu varste cuprinse intre 18-49 de ani un varf de audienta de 31,4 puncte de rating si o cotă de piata record de 75,6 procente.

Asta inseamna ca 3 sferturi din publicul comercial din mediul urban care avea televizorul deschis urmarea PRO TV in acel moment. Cu asemena cifre, PRO TV puncteaza un nou record, obtinand cel mai mare market-share inregistrat vreodata in Romania, luand in calcul toate felurile de programe.  In numar de persoane, cifrele indica ca peste 5 milioane de romani urmareau vineri seara PRO TV.

Aceste cifre nu fac nimic altceva decat sa sugereze ca toate celelalte posturi pot sa isi intrerupa linistit emisia pe intervalul orar in care PRO TV difuzeaza „Romanii au talent”.

Scrie un comentariu