Stiri Interne Video

Romania va concura la Eurovision cu piesa Alcohol You

Scris de Ana Kozma

Seara trecuta, in cadrul unui show ce s-a desfasurat la Buzau, a fost aleasa piesa cu care Roxen va reprezenta Romania la Eurovision 2020. Este vorba despre Alcohol You! Iata cum suna!

Romania va concura la Eurovision cu piesa Alcohol You

Duminica seara, la Sala Sporturilor Romeo Imandi din Buzau a fost aleasa piesa care va reprezenta Romania la Eurovision 2020. Este vorba despre Alcohol You, interpretata de Roxen. Melodia a fost aleasa in proportie egala, de juriul de specialitate si public.

Piesa Alcohol You va fi interpretata de Roxen in semifinala Eurovision de pe data de 12 mai, care va avea loc la Rotterdam.

5 piese au fost propuse pentru a reprezenta Romania la Eurovision 2020, toate in interpretarea lui Roxen.

Este vorba despre:

„Alcohol You” (Muzica: Ionut Armas, Viky Red, Text: Ionut Armas, Breyan Isaac, productie: Viky Red)

„Cherry Red” (Muzica: Theea Miculescu, Sebastian Barac, Marcel Botezan, Costel Dominteanu; Text: Theea Miculescu; productie: Marcel Botezan, Sebastian Barac, Costel Dominteanu)

„Beautiful Disaster” (Muzica: Breyan Isaac, Alex Cotoi, text: Breyan Isaac, Julie Frost, productie: Breyan Isaac, Alex Cotoi)

„Colors” (Muzica: Julie Frost, Breyan Isaac, Alex Cotoi, Text: Julie Frost, Breyan Isaac, Productie: Alex Cotoi, Julie Frost, Breyan Isaac)

„Storm” (Muzica: Minelli, Viky Red; Text: Minelli; Productie: Viky Red).

Juriul de specialitate a fost format anul acesta din Luminita Anghel, Crina Mardare, Alin Oprea, Edward Sanda si Andrei Tudor.

Eurovision Song Contest 2020 va avea loc la Rotterdam, sub sloganul „Open Up”. Semifinalele se vor desfasura pe 12 si 14 mai, iar finala pe 16 mai. In urma tragerii la sorti din data de 28 ianuarie, s-a hotarat ca Romania va intra in concurs pe data de 12 mai, in a doua parte a primei semifinale.

Piesele Romaniei pentru Eurovision. Care va fi aleasa pentru Roxen?

Despre autor

Ana Kozma

Scrie un comentariu