Stiri Interne

Ea ne va reprezenta tara la Miss World! E indeajuns de frumoasa?

Scris de Alexandru Manea

Bianca Fanu, o tanara de 25 de ani, studenta in anul V la Facultatea de Medicina Generala a Universitatii de Medicina si Farmacie „Victor Babes” din Timisoara a fost desemnata Miss World Romania si va participa la concursul international ce va ave loc in Londra in luna decembrie.

miss-world-romania-2014

Bianca Fanu a fost aleasa reprezentanta Romaniei la editia din acest an a concursului de frumusete Miss World. Bruneta are 25 de ani si este in prezent studenta in anul V la Facultatea de Medicina Generala a Universitatii de Medicina si Farmacie „Victor Babes” din Timisoara.

A facut in trecut trei ani de balet, iar in prezent practica yoga, pilates, aerobic si inot. In luna decembrie va participa la competitia internationala ce va avea loc in Londra.

„De cand eram mica, am visat sa fiu pe scena Miss World, motiv pentru care inca nu imi vine sa cred ca visul meu e pe cale sa devina realitate. Voi face tot ce imi sta in putere sa promovez in fata intregului mapamond turismul, cultura si traditiile Romaniei”, a declarat Bianca Fanu, potrivit Mediafax.

Citeste si

Ea este cea mai frumoasa femeie din lume! A castigat concursul MISS WORLD 2013!

VIDEO! MISS WORLD 2012 si-a ales castigatoarea! Afla cine este cea mai frumoasa femeie din lume!

Scrie un comentariu