News

Romania intra in a doua semifinala Eurovision. Incepe circul!

 

Pe internet au aparut deja suspiciuni referitoare la un presupus blat 

 

Romania va participa pe 27 mai, in cea de-a doua semifinala a concursului Eurovision. Ieri a avut loc tragereala sorti care a decis ordinea intrarii in concurs a tarilor participante. Prima semifinala va avea loc pe 25 mai, iar Romania va concura in a doua semifinala, alaturi de Elvetia, Lituania, Georgia, Turcia, Irlanda, Slovenia, Suedia, Ucraina, Olanda, Bulgaria, Croatia, Danemarca, Azerbaidjan, Cipru, Israel si Armenia.

 

Ordinea intrarii in concurs va fi stabilita in martie la intalnirea sefilor de delegatie. Reprezentantul Romaniei la Eurovision 2010 va fi hotarat pe 6 martie, intr-o competitie care se va desfasura la Circul „Globus” din Capitala. Finala concursului Eurovision se va desfasura in 29 mai 2010, la Oslo, Norvegia.

 

http://www.youtube.com/watch?v=34McjxS9nEQ

 

 

Pana la selectia nationala de pe 6 martie, se fac pariuri referitor la cine ne va reprezenta tara in acest an. Sambata au fost difuzate la TVR toate piesele intrate in concurs iar pe internet deja au aparut reactii referitoare la un presupus aranjament.

 

Este vorba de piesa Luminitei Anghel care ar fi, nu doar favorita a juriului de specialitate si a celui format din reprezentantii trustului de presa partener Adevarul, ci si o garantie a calificarii la Oslo.

 

In cadrul transmisiei de sambata seara, Alexandru Catalan „a scapat” de doua ori „porumbelul”. In timp ce unii considera ca jurnalistul s-a referit doar la faptul ca este bucuros ca ne-ar putea reprezenta o voce buna la Eurovision, altii dau ca sigur blatul deja stabilit.

Scrie un comentariu