News

Romancele vor sa se opereze sa arate ca Bianca Dragusanu

Scris de Sorin Dutoiu

Admirata sau criticata de multi, Bianca Dragusanu a reusit intr-un an sa se plaseze in topul celor mai mediatizate si vanate persoane publice din Romania. Si iata ca acum femeile apeleaza la chirurgii esteticieni carora le cer sa le transforme in… Bianca Dragusanu.

Bianca Dragusanu este “iubita lui Botezatu”, “asistenta lui Capatos” sau “blonda lui Cristea”. Cunoasteti toate apelativele. Ceea ce poate nu stiati este ca frumoasa Bianca a devenit acum etalon de frumusete pentru femeile din Romania. Acestea trec pragurile cabinetelor de chirurgie estetica si cer sa arate ca Bianca. 

Martor este si doctorul Marek Valcu, cel care s-a confruntat cu astfel de cereri.  „Unele voiau buze ca ale ei, altele sani ca ai ei, sau nas, altele isi doreau tot pachetul. Culmea este ca eu am refuzat-o o data pe Bianca, nu am vrut sa ii mai maresc buzele pentru ca arata superb.

Chiar nu avea nevoie si nu am vrut sa ii iau banii daca eu credeam ca nu ii va sta bine dupa aceea. Era pacat sa exagereze, dar si le-a umflat ea oricum, nu m-a ascultat. Dar este o femeie superba! Dovada ca a ajuns etalon de frumusete pentru multe femei”, declara Marek Valcu.

Recent, Bianca Dragusanu a fost desemnata cea mai mediatizata vedeta feminina din Romania, devansand-o pe Mihaela Radulescu.

Fosta iubita a lui Catalin Botezatu ocupa cei mai multi centimetri patrati de articole in presa din Romania, conform unui studiu realizat de MediaIQ, primul serviciu de media intelligence din Romania (monitorizare si analiza media).

Scrie un comentariu