Stiri externe

Rochiile Printesei Diana care s-au vandut cu 300.000 de dolari la licitatie

Scris de Ana Kozma

Trei dintre rochiile pe care regretata Printesa Diana le-a purtat cu diferite ocazii s-au vandut la o licitatie din Londra, contra sumei de 300.000 de dolari! Iata care anume!

Rochiile Printesei Diana care s-au vandut cu 300.000 de dolari la licitatie

Trei tinute de zi care i-au apartinut regretatei Printesa Diana s-au scos la licitatie la Londra, fiind vandute cu aproape 300.000 de dolari, o suma de trei ori mai mare decat cea la care se asteptau organizatorii.

Cine o va juca pe Printesa Diana in serialul „The Crown”

“Tinutele de zi ale Printesei Diana sunt mult mai rarela licitatii decat cele de seara. Cele de zi le-a daruit fie prietenilor, fie magazinelor caritabile, asa ca mare parte din ele au disparut. Acestea au fost tinute unicat, realizate special pentru ea”, a declarat un reprezentant al casei de licitatii.

Prima dintre tinute a fost semnata Catherine Walker, tinuta pe care Diana a purtat-o in anul 1988, cu ocazia unei vizite oficiale in Turcia. Pretul cu care a fost vanduta se ridica la 116.765 de dolari.

Al doilea outfit poarta semnatura David si Elizabeth Emanuel, iar Printesa Diana l-a purtat cu ocazia unei vizite oficiale pe care a facut-o in Bahrain, alaturi de Printul Charles, in 1986. Tinuta a fost vanduta contra sumei de 133.073 dolari.

Iar acest costum Jasper Condrad a fost purtat de Printesa Diana in anul 1984, la inaugurarea vasului Royal Princess. Pretul cu care a fost achizitionat este de 78.474 de dolari.

Despre autor

Ana Kozma

Scrie un comentariu