News Style Radar

Rochiile Mariei Lucia Hohan, la loc de cinste in revista Us Weekly!

Scris de Administrator

Rochiile Mariei Lucia Hohan au impanzit Hollywood-ul in anul 2012. De-a lungul anului, nu a existat un eveniment important la care sa nu obervam o tinuta semnata de designerul roman. Tocmai de aceea, cele mai spectaculoase rochii ale acestea vor fi prezentate intr-un numar al revistei Us Weekly!

Nu mai e niciun secret ca vedetele de la Hollywood au facut un obicei de a purta creatii Maria Lucia Hohan  la evenimente fastuoase.

Brandul MLH a fost preferat de celebritati precum Jennifer Lopez, Mena Suvari, Katherine Heigl, Asley Tisdale, Jennifer Hudson, Nicole Scherzinger, Carrie Underwood, Vanessa Hudgens, Kathleen Robertson, Stacy Keibler -iubita lui George Clooney.

Desi recunoaste ca drumul pana la recunoasterea hollywoodiana nu a fost usor, Maria Lucia Hohan a reusit sa se mentina  printr-un stil delicat, natural, fidel al feminitatii clasice care aminteste de fashion icon-urile anilor ’40.

“Acest lucru este rezultatul unei combinatii intre participari la targuri de moda, promovare online, aparitii in editoriale si reprezentari la birouri de presa internationale, care au adus MLH in atentia stilistilor celebritatilor.

De asemenea, e foarte important de mentionat ca toate vedetele imbracate in tinute MLH au fost nominalizate la sectiunea Best Dressed in revistele glossy si pe site-urile de specialitate, ceea ce a perpetuat atentia pentru ele”, a declarat designerul.

Odata cu recunoasterea hollywoodiana, designerul si-a castigat si un loc special in inima romanilor. A devenit in scurt timp rasfatata presei de moda. Mai mult de atat, nume sonore din showbiz-ul romanesc s-au aratat doritoare sa-i poarte creatiile.

Dintre cele mai recente le regasim pe Antonia si Inna, ambele purtand creatii semnate Maria Lucia Hohan la finala de la Vocea Romaniei.

Anul 2013 ii aduce creatoarei o aparitie in US Weekly, pentru cele mai spectaculoase rochii ce-i apartin, purtate de celebritatile de la Hollywood.

Scrie un comentariu