Style Radar

Rochii perfecte pentru sezonul de primăvară-vară 2021

Scris de Ana Kozma

Brandul românesc Cristallini a lansat „Elevated Silhouettes”, noua colecție pentru sezonul de primăvară-vară 2021. Iată ce rochii se poartă în sezonul cald!

Rochii perfecte pentru sezonul de primăvară-vară 2021

Structurată pe conceptul reinventării si regândirii garderobei de primăvară-vară, noua colecție “Elevated Silhouettes” este o reflecție asupra momentelor pozitive ale vieții și a libertății de exprimare vestimentară.

CRISTALLINI reinterpretează forme clasice, pe care le juxtapune unor elemente aerate și diafane ori unor detalii cu puternic impact vizual.

• Atemporalul tweed se află în contrast cu tull-ul diafan ori mătasea fină;
• Voalul din mătase fluid este alăturat dantelei pline și aplicațiilor florale tridimensionale;
• Piesele asimetrice se conturează prin drapaje și detalii de broderie manuală.

Colecția cuprinde rochii cu croieli “elevate”, costume din două piese cu o eleganță discretă, dar cu detalii somptuoase, rochii-sacou cu umerii supradimensionați, ce respectă tendințele de fashion actuale, rochii lungi de seară reinterpretate minimalist pentru evenimentele momentului.

Piesele vestimentare surprind spiritul “refresh, restart, rebound with fashion” al colecției și propune nuanțe sublime, pasteluri calde și armonioase, tonurile pietrelor prețioase, clasicele alb și negru.

Colecția este disponibilă în showroom-ul CRISTALLINI (Aleea Alexandru, nr. 7, București) ori online: shop.cristallini.com

Cum să adoptăm un stil vestimentar feminin potrivit pentru orice ocazie

Scrie un comentariu