Recomandarea ADPM Style Radar

Rochii de mireasa: cele mai frumoase in toamna lui 2015

Scris de Alexandru Manea

Daca vreti sa purtati in ziua cea mare o rochie de mireasa superba, altfel decat gasiti la targurile din Romania, si aveti si buget pentru acest lucru, iata cateva exemple de rochii de mireasa, cele mai frumoase in toamna lui 2015.

rochii-de-mireasa-toamna-2015

Daca vreti sa purtati la nunta o vestimentatie cu adevarat speciala, ce apartine unui brand international, realizata din cele mai bune materiale si cu un croi impecabil, iata cateva exemple de rochii de mireasa, cele mai frumoase in toamna lui 2015.

AngelSanchez-rochie-de-mireasa

Angel Sanchez Mikado. Realizata din dantela chantilly acoperita cu cristale, si chiffon de culoarea perlei. Pretul se spune la cerere, dar se situeaza in jurul a 2000 de euro. (Contact: dimitrasbridal.com)

BadgleyMischka-rochie-de-mireasa

Badgley Mischka Page, din chiffon acoperit cu dantela chantilly si cristale. La fel, Pretul se spune la cerere, dar se situeaza in jurul a 2200 de euro. (Contact: bellabianca.com)

Rochii de mireasa: cele mai frumoase in toamna lui 2015

CarolinaHerrera-rochie-de-mireasa

Carolina Herrera Diana. Rochie tip sirena, fara umeri, din dantela. Pretul se spune la cerere, dar se situeaza in jurul a 2600 de euro. (Contact: carolinaherrera.com)

ClairePettibone-rochie-de-mireasa

Claire Pettibone Faith, din dantela pretioasa guipure. Pretul: 3650 euro (Contact: clairepettibone.com)

DelphineManivet-rochie-de-mireasa

Delphine Manivet. Model simplu, minimalist, din jerseu de matase. Pretul se spune la cerere, dar se situeaza in jurul a 1200 de euro. (Contact: boutiquenewyork@delphinemanivet.com)

Rochii de mireasa: cele mai frumoase in toamna lui 2015

Marchesa-rochie-de-mireasa

Marchesa. Rochie din broderie manuala. Pretul se spune la cerere, dar se situeaza in jurul a 2100 de euro. (Contact: marchesa.com)

MoniqueLhuillier-rochie-de-mireasa

Monique Lhuillier Stella. Pretul se spune la cerere, dar se situeaza in jurul a 1900 de euro. (Contact: moniquelhuillier.com)

NaeemKhan-rochie-de-mireasa

Naeem Khan Marbella, acoperita de dantela fina. Pretul se spune la cerere, dar se situeaza in jurul a 2000 de euro. (Contact: markingramatelier.com)

oscar-de-la-renta-rochie-de-mireasa

Oscar de la Renta. Rochie din dantela chantilly, fara umeri, in croi tip A. Pretul se spune la cerere, dar se situeaza in jurul a 3200 de euro. (Contact: bergdorfgoodman.com)

TrulyZacPosen-rochie-de-mireasa

Truly Zac Posen, din dantela ivory. Pret: 1100 euro. (Contact: davidsbridal.com)

VeraWang-rochie-de-mireasa

Vera Wang, cu aplicatii metalice in forma de flori si dantela chantily cu broderie si aplicatii de cristale. Pretul se spune la cerere, dar se situeaza in jurul a 4200 de euro. (Contact: verawang.com)

Scrie un comentariu