Style Radar

Rochia purtata de Meghan Markle care a devenit sold out instantaneu

Scris de Alexandru Manea

Meghan Markle a purtat, in timpul turneului regal din Australia, o rochie albastra, creata de Dion Lee, care a devenit sold out aproape instantaneu pe site-ul designerului, chiar daca a costat 1850 dolari.

Rochia purtata de Meghan Markle care a devenit sold out instantaneu

Meghan Markle este, fara indoiala, una din cele mai influente celebritati la ora actuala. Stilul sau vestimentar este atent analizat de stilisti, dar si de oamenii de rand, nu de putine ori alegerile sale vestimentare fiind apoi preluate de cei care o admira.

Asa s-a intamplat si zilele trecute cand o rochie pe care ducesa a purtat-o in cadrul turneului sau regal in Australia a facut ca stocul de pe site-ul designerului sa se epuizeze aproape instant.

Meghan a purtat o rochie albastra, intitulata Roksanda, creata de Dion Lee. Desi costa 1850 de dolari, fanii ducesei au luat cu asalt site-ul designerului si au cumparat toate rochiile in acest model. In foarte scurt timp.

In cadrul vizitei din Australia, ducesa a accesorizat rochia cu pantofi stiletto Stuart Weitzman Legend, cercei Birks in culoarea albastru topaz si o bratara din aur alb, tot Birks.

Meghan Markle este insarcinata si asteapta un baietel

Scrie un comentariu