Style Judgement

Rochia purtată de Ivanka Trump la discursul lui Trump. Cine a creat-o și cât costă!

Scris de Alexandru Manea

Ivanka Trump a purtat la discursul tatălui ei către Congresul American o rochie despre care se tot vorbește în ultima vreme. Iată cine a creat-o și cât costă!

Rochia purtată de Ivanka Trump la discursul lui Trump

Donald Trump a susținut ieri marți seară primul său discurs în fața Congresului American, ocazie pentru media de a analiza inclusiv prezența celor două femei celebre din viața lui: soția Melania și fiica cea mare, Ivanka. Acestea au oferit apariții vestimentare spectaculoase, extrem de elegante. Cârcotașii nu au ezitat însă nici de această dată să iasă la înaintare cu critici.

Mai întâi, vizată a fost Melania Trump. Prima Doamnă și-a făcut apariția purtând o compleu de sacou și fustă tip creion din material negru paietat, prins în talie cu o curea neagră lată. Apariția a fost una spectaculoasă, Melania fiind considerată de mulți drept foarte elegantă și rafinată.

Au existat însă și critici, unii fiind de părere că decolteul era cam prea adânc. Totuși, au apreciat faptul că, spre deosebire de Michelle Obama, care a purtat la discursul soțului ei către Congres, în urmă cu câțiva ani, o rochie fără mâneci, de această dată Melania a ales o ținută care i-a acoperit brațele.

Vestimentația este realizată de Michael Kors și costă aproape 10.000 de dolari.

Fiica cea mare a lui Donald Trump, Ivanka, a impresionat și ea din punct de vedere vestimentar. Ea a ales o rochie fuchsia pe un umăr, dezvăluindu-i astfel breteaua neagră de la sutien.

Vestimentația i-a venit ca turnată. Mulți au apreciat-o, însă unii au criticat faptul că este realizată de un designer francez. Mai exact, de Roland Mouret. Și asta pentru că tatăl ei a insistat în timpul discursului ca de acum înainte americanii să cumpere produse realizate de americani și să angajeze americani și nu străini.

Getting ready to leave The White House with @realdonaldtrump as he prepares to address Congress #JointSession

A post shared by Ivanka Trump (@ivankatrump) on


Rochia pe care a purtat-o Ivanka costă 2.995 dolari și a fost produsă în Marea Britanie.


Blair House, DC #latergram

A post shared by Ivanka Trump (@ivankatrump) on

Scrie un comentariu