News

Rochia Mirelei Stelea a ajuns la Londra! Carmen Moise (Antena 3), la dineul Regelui Mihai de la Londra, intr-o rochie a designerului roman!

Scris de Alexandru Manea

Reporterul Antena 3 Carmen Moise a trait cele mai speciale momente din cariera sa, la Londra, unde a fost distinsa cu premiul special al juriului The Association for International Broadcasting (AIB), si a participat la dineul oferit in cinstea Regelui Mihai purtand o rochie eleganta neagra, din catifea, realizata de Mirela Stelea.

Creatia vestimentara a respectat intocmai dress-codul evenimentului care cerea ca invitatele sa adopte o tinuta cat mai sobra si mai echilibrata si a fost realizata in atelierul Mirela Stelea cu doar o saptamana inaintea marii gale.

Carmen Moise a primit, alaturi echipa Antena 3, premiul special al juriului pentru materialul “Pe-un picior de iad”, ce prezinta conditiile mizere in care traiesc oamenii de la marginea orasului Baia Mare.

La editia din acest an a premiilor International Media Excellence Awards acordate de The Association for International Broadcasting de la Londra, Antena 3 a primit si premiul special al juriului pentru ”cea mai buna acoperire live a unui eveniment” (Best Live News Coverage of a single news event), pentru modul in care echipa de stiri a postului, impreuna cu echipa emisiunii Sinteza Zilei cu Mihai Gadea si cu reporterii Petre Nechita, Carmina Othman si Simona Botog, au acoperit evenimentele din Piata Universitatii, desfasurate in luna ianuarie 2012.

In plus, emisiunea ”In Premiera” a fost distinsa la categoria ”Best current affairs documentary on a domestic subject”.

„Cand am intrat in sala aceea mare, m-am simtit foarte mica si ingrozitor de anonima. Dupa ce m-am asezat pe scaun si mi-am reglat putin respiratia, mi-am dat seama ca mi-e bine ca ma simt tanara.

Eu in Romania nu mai sunt un jurnalist tanar, dar la Londra am fost printre cei mai tineri de acolo. Erau atatia oameni cu parul alb care faceau meseria asta de pe vremea cand eu nici nu eram nascuta. Mi-am dat seama cat de important este ca noi sa fim acolo”, a declarat Carmen Moise la intoarcerea in tara.

La Londra, Carmen Moise, alaturi de echipa Antena 3, a participat la Gala Anuala a Crucii Rosii, precum si gala organizata in onoarea Regelui Mihai I, singurul suveran in viata care detine ordinul Victorian, devenind si primul suveran strain al carui blazon este asezat in capela ordinului..

Regele Mihai I a fost omagiat in Londra la 75 de ani de cand a primit Ordinul Regal Victorian, fiind insotit de Principesa Mostenitoare Margareta si Principele Radu, dar si de Principesa Elena si fiica sa, Elisabeta Karina.

Ulterior, Regele Mihai, Principesa Margareta, Principele Radu, Principesa Elena si Elisabeta Karina au luat parte la un dineu oficial oferit de ghildele traditionale ale Londrei, la Wax Chandlers Hall.

Familia Regala a Romaniei a participat apoi la o slujba religioasa in capela regala Savoy, sediul Ordinului Regal Victorian, ceremonia fiind condusa de capelanul reginei Elisabeta a II-a si capelan al Ordinului Regal Victorian, reverendul prof. Galloway.

Evenimentul este prilejuit de implinirea a 75 de ani de cand Regele Mihai a primit Ordinul Regal Victorian in grad de Mare Cruce.

Scrie un comentariu