Uncategorized

Rochia lui Meghan Markle este un tribut adus Printesei Diana

Scris de Administrator

Rochia de mireasa a lui Meghan Markle, create de Clare Waight Keller, de la casa Givenchy, a relectat, intocmai, stilul ei personal minimal, sofisticat si cu linii curate, dar voalul ei incredibil de dramatic pare a fi o oda adusa Printesei Diana.

Rochia lui Meghan Markle este un tribut adus Printesei Diana

Ducesa din Sussex a optat pentru un voal cu lungime “de monarh” – denumirea vine de la nuntile regale ale trecutului. Si Lady Di a avut o trena si un voal epic, create de designerul Elizabeth Emanuel, pentru nunta sa cu Printul Charles in 1981.

Se banuia ca Meghan isi va onora raposata soacra in ziua nuntii. Multi au anticipat ca va coase in tinuta ei, o bucata din materialul rochiei de nunta a Dianei. Conform traditiei, miresele poarta  „ceva vechi, ceva nou, ceva imprumutat si ceva albastru”. Nu am identificat inca  elementul vechi, insa, cel de imprumut este tiara purtata de Meghan, care a apartinut reginei Maria.

👋

A post shared by Kensington Palace (@kensingtonroyal) on

In plus, fata de onorarea Dianei prin lungimea voalului, Markle a ales sa isi onoreze si noua locuinta, prin designul tesaturii. Echipa lui Waight Keller de la Givenchy a brodat marginile voalului cu flori. In declaratia oficiala despre tinuta, palatal regal a dezvaluit ca florile cusute in voalul lui Markle sunt reprezentative pentru fiecare tara din Commonwealth-ul Britanic.

“Doamna Markle si-a exprimat dorinta de a avea toate cele 53 de tari ale Commonwealth-ului cu ea, la ceremonie. Dna Waight Keller a proiectat un val reprezentand flora distinctiva a fiecarei tari a Commonwealthului, unite intr-o singura compozitie florala spectaculoasa.

Pe langa florile Commonwealth-ului, doamna Markle a avut, de asemenea, doua preferinte personale: Wintersweet (Chimonanthus praecox), care creste in incinta Palatului Kensington in fata casei Nottingham Cottage, si California Poppy (Eschscholzia californica), floarea statului in care s-a nascut – California.

Toate acestea sunt brodate delicat si se amesteca in designul voalului, pentru a simboliza dragostea si caritatea”, „, spunea declaratia oficiala.

In sfarsit! Iata rochia de mireasa a lui Megan Markle!

Intamplator sau nu, dragostea si caritatea au fost cele mai importante si pentru regretata Lady Di.

Despre autor

Administrator

Scrie un comentariu