News Style Judgement

Rochia Giuliei Nahmany, criticata in Romania, dar in trend peste hotare! Prada si Balmain folosesc acelasi material!

Scris de Alexandru Manea

Giulia Nahmany a starnit controverse prin aparitia ei vestimentara la petrecerea Viva!, multi criticand materialul auriu din care era confectionata rochia ei. Iata insa ca stilul mustrat de unii romani este prezent in cele mai noi colectii Prada si Balmain.

giulia-nahamany-rochie-aurie

La sfarsitul lunii mai, Giulia Nahmany si-a facut aparitia la petrecerea revistei Viva! purtand o rochie lunga, creatie proprie, dintr-un material auriu ce a starnit controverse.

Au existat multe voci care au sustinut ca alegerea ei a fost total neinspirata si ca nuanta este total nepotrivita fiind demna doar de filmele razboinice cu Xena.

La doua luni distanta, marile case de moda Prada si Balmain aveau sa lanseze colectii noi, pentru anul 2014, in care au folosit nuanta si materialul criticat de „specialistii” din Romania.

prada-2014

balmain-fall

 

„Nu am vechime in lumea modei, insa daca ma apuc sa fac un lucru, ma documentez si il fac bine”, ne-a declarat Giulia Nahmany.

Rochia pe care vedeta a purtat-o la petrecerea Viva! a fost confectionata din piele de muflon, material provenit tocmai din Bolivia.

Creatia a avut insertii laterale negre, fapt ca a creat o iluzie optica favorabila siluetei sale. Tinuta a fost accesorizata cu bijterii din propria colectie si cu o geanta Giulia Nahmany Handmade Clutch Collection.

Scrie un comentariu