Stiri externe Style Radar Video

Rochia Dior creată în 800 de ore

Scris de Ana Kozma

Colecția de primăvară/vară 2021 Dior Haute Couture este una cu totul și cu totul spectaculoasă. Piesa de rezistență este, de departe, o rochie la realizarea căreia s-a lucrat la foc continuu timp de 800 de ore.

Rochia Dior creată în 800 de ore

Pentru colecția de primăvară/vară 2021 Dior Haute Couture, Maria Grazia Chiuri (director de creație) s-a inspirat din trecut. Din zodiac, astrologie, tarot, dar și din rochia originală „Miss Dior” lansată de faimosul brand în 1949. Celebra rochie a apărut în prima campanie de promovare a parfumului iconic Miss Dior.

Rochia este piesa de rezistență a noii colecții Dior Haute Couture. Întreaga colecție a fost lansată printr-un scurtmetraj intitulat La Chateau de Tarort. Scurtmetraj regizat de italianul Matteo Garrone.

La reinterpretarea rochiei Miss Dior, o echipă de 6 oameni a lucrat timp de 800 de ore. Rochia este cu adevărat spectaculoasă și a fost realizată cu broderie de aur. Nu este o piesă vestimentară, ci o veritabilă operă de artă.

Brand-ul Dior a lansat și un filmuleț „behind the scenes”, video ce prezintă procesul de manufacturare a acestei rochii.

Noua colecție Christian Dior Resort, prezentată fără public în Piazza del Duomo din Lecce

Scrie un comentariu