Style Radar

Rochia de mireasă în care s-a măritat pe plajă Andreea Bălan

Scris de Alexandru Manea

Andreea Bălan s-a măritat cu logodnicul ei, George, pe plaja Malibu din California. La câteva zile de la fericitul eveniment, artista a făcut publică o fotografie în care putem admira rochia de mireasă pe care a ales să o poarte la acest eveniment special.

Rochia de mireasă în care s-a măritat pe plajă Andreea Bălan

Andreea Bălan s-a măritat în America. Artista a spus Da în fața preotului, în cadrul unei ceremonii restrânse organizată pe plaja din Malibu. Acea plajă pe care o admira în copilărie pe când urmărea serialul Sunset Beach și pe care visa ca, într-o bună zi, să se căsătorească.

Visul i s-a împlinit iar, după o logodnă de câteva luni bune și, după ce a devenit mămică, artista a plecat în Statele Unite pentru a se căsători pe plaja din Malibu cu alesul inimii ei, George.

#packing 👰🏼#TheBigDay #vacantion #LA #happy #togo @athenaphilip

A post shared by Andreea Balan (@andreeabalanofficial) on

Ceremonia religioasa a avut loc după-amiaza, aproape de apusul soarelui, iar solista a făcut publică o fotografie în care apare în brațele soțului ei, amandoi radiind de fericire. Putem admira, de altfel, și rochie de mireasă pe care a ales să o poarte și pe care a transporat-o în bagaje din România.

Intr-un decor idilic, solista s-a casatorit cu alesul inimii ei, George, intr-o creatie ravisanta, semnata Athena Philip. Rochia, ce are un element surpriza, inca nedezvaluit in totalitate, este realizata din dantela, tul si voal diafan si este creata special pentru a implini visul Andreei, acela de a fi o mireasa delicata si feminina, dar in acelasi timp moderna si nonconformista.

Rochia de mireasa a Andreei Balan este realizata la comanda, dupa o idee originala, ce a apartinut solistei, si este rezultatul unei munci minutioase a unei echipe de designeri si croitori.

Fericire, iubire si împlinire ❤

A post shared by Andreea Balan (@andreeabalanofficial) on

#sunset in #SantaMonica

A post shared by Andreea Balan (@andreeabalanofficial) on

Despre autor

Alexandru Manea

Scrie un comentariu