Stiri externe Style Judgement

Rochia de 60 de lei purtata de Kate Middleton

Scris de Ana Kozma

Atunci cand micutul Print George a implinit 1 an, Kate Middleton a purtat o rochie verde cu motive florale, model pe care il poate achizitiona oricine, contra unei sume ce nu depaseste 60 de lei!

Rochia de 60 de lei purtata de Kate Middleton

Ai crede ca sa te imbraci ca o Ducesa este extrem de costistor. Iata insa ca, daca Ducesa in cauza este Kate Middleton, lucrurile nu stau deloc asa. Sotia Printului William este cunoscuta pentru modestia sa si pentru faptul ca poarta adesea piese vestimentare accesibile ca pret, modele ce ulterior ajung sa se vanda mai ceva ca painea calda.

Silueta de ducesa. Ce mananca zi de zi Kate Middleton!

Asa s-a intamplat si la aniversarea de un an a Printului George, in 2014, cand Kate Middleton a ales sa poarte o rochita simpla, verde, cu motive florale. Modelul original al rochiei a costat in jur de 600 de euro, un pret pe care nu multi oameni isi permit sa il scoata din buzunar pentru o piesa vestimentara.

Iata insa ca magazinul online Shein a realizat o replica a rochiei purtata de Kate Middleton, de aceasta data la un pret accesibil oricui. Pentru a achizitiona rochia, trebuie sa scoti din buzunar o suma ce nu depaseste 60 de lei, aproximativ 15 dolari.

Scrie un comentariu