Stiri externe

Robin Wright, fosta sotie a lui Sean Penn, ajunge din nou la altar!

Scris de Christian Stan

Sa fie a treia oara cu noroc pentru Robin Wright? Actrita din „House of Cards” este pregatita sa spuna din nou DA in fata ofiterului de stare civila, la trei ani dupa destramarea mariajului eu de Sean Penn. Inainte de Penn, Robin Wright a mai fost casatorita odata, in 1986, cu Dane Witherspoon.

robin-wright

Robin Wright (47 ani), fosta sotie a lui Sean Penn, pare acum decisa sa ajunga din nou la altar, de aceasta data alaturi de actorul Ben Foster (33 ani). Diferenta de varsta de 14 ani intre cei doi pare nu fie un impediment, iar decizia vine la trei ani dupa finalizarea divortului de Sean Penn, cu care Robin a fost casatorita vreme de 24 de ani.

robin-sean-penn

Robin Wright si Sean Penn au avut o casnicie tumultoasa, iar initial s-au despartit in anul 2007. Doi ani mai tarziu au decis sa mai acorde o sansa mariajului lor, insa nu a durat mult si in iulie 2010 Robin Wright a introdus divortul de Penn citand „divergente ireconciliabile”.

robin-copii

Cei doi s-au casatorit in anul 1996 si au impreuna doi copii: Dylan (22 ani) si Hooper (20 ani). Robin Wright s-a afisat alaturi de cei doi copii ai sai in acest an la Premiile Emmy, acolo unde a fost nominalizata la un premiu pentru rolul sau din serialul drama „House of Cards”. Inainte de Penn, Robin Wright a mai fost casatorita odata, in anul 1986, cu Dane Witherspoon. Nici Sean Penn nu a pierdut timpul, iar conform ultimelor zvonuri acesta si-ar fi reluat relatia cu Madonna.

 

Scrie un comentariu