Stiri externe

Robin Thicke si Paula Patton divorteaza! Isi spun ADIO dupa 22 de ani de iubire!

Scris de Christian Stan

Robin Thicke si Paula Patton au anuntat ca intentioneaza sa divorteze dupa 22 de ani de relatie si noua ani de casnicie. Robin (36 ani) si Paula (38 ani) s-au cunoscut inca de cand artistul avea doar 14 ani si au format un cuplu inca de atunci. S-au casatorit in anul 2005, iar in anul 2010 deveneau parintii lui Julian.

robin-thicke-paula-patton
Se pare ca celebritatea i-a luat mintile lui Robin Thicke, care ii spune ADIO Paulei Patton dupa 22 de ani de relatie si noua ani de casnicie. Cei doi se iubesc inca de cand artistul avea doar 14 ani, s-au casatorit in anul 2005 si au devenit parinti in 2010.

Robin a ajuns faimos in intreaga lume cu hitul „Blurred Lines”, in vara lui 2013, iar de atunci au inceput si problemele pentru mariajul lor. Cantaretul a fost surprins in mai ipostaze compromitatoare. In luna ianuarie, dupa un concert intr-un club din Paris, Robin si-a facut de cap toata seara cu o mulatra.

robin-lana

Tot anul trecut a aparut o fotografie indecenta in care Robin Thicke o pipaia pe fund pe o admiratoare, pe numele ei Lana Scolaro.

„Ne vom iubi intotdeauna si vom ramane prieteni apropiati, insa am decis de comun acord sa ne despartim in acest moment”, se arata intr-un comunicat emis de cei doi pentru revista People.

Scrie un comentariu