Stiri externe

Isi inseala nevasta? Iata fotografiile care pot arunca in aer mariajul lui Robin Thicke!

Scris de Christian Stan

Robin Thicke formeaza un cuplu cu Paula Patton de mai bine de 20 de ani, insa cei doi s-au casatorit abia in 2005. Se pare insa ca Robin s-a plictisit de ceea ce are acasa, intrucat artistul si-a facut de cap cu o admiratoare intr-un club din Paris. Iata fotografiile care pot arunca in aer mariajul sau…

robin1

robin2

robin4

Relatia de iubire dintre Robin Thicke  si Paula Patton a inceput in urma cu 20 de ani, cand artistul avea doar 16 ani. Cei doi s-au casatorit in 2005, iar Julian a venit pe lume in 2010. Cu toate ca pozeaza in familist convins, artistul si-a facut de cap in urma cu cateva zile intr-un club de noapte din Paris.

robin5

robin6

Robin Thicke a fost angajat sa cante cateva piese in Club 79 din Paris, iar imediat dupa recital acesta a inceput sa socializeze cu fanele sale din club. O mulatra cu o coafura afro i-a atras atentia, iar cei doi au fost de nedespartit toata seara. Din fotografii reiese ca Robin Thicke a baut pahar peste pahar si a uitat de fotografii prezenti in club, care nu au pierdut niciun moment si si-au indreptat atentia asupra lui.

Cu toate acestea nu se poate afirma clar daca flirtul dintre cei doi s-a rezumat la dansul din club sau focoasa mulatra l-a vizitat ulterior in camera sa de hotel.

Scrie un comentariu