News

Roberta Anastase a purtat o rochie de mireasa realizata de Catalin Botezatu! „Este o rochie comoda!”, spune designerul!

Scris de Alexandru Manea

Catalin Botezatu a realizat rochia de mireasa pe care Roberta Anastase a purtat-o ieri la nunta organizata la Palatul Stirbei. Fostul presedinte al Camerei Deputatilor a ales o rochie „comoda”, cu pene de strut si straturi de organza naturala, dupa cum o descrie designerul.

roberta-anastase-rochie-mireasa-botezatu

Catalin Botezatu a creat anul acesta rochii de mireasa pentru zeci de femei cunoscute din lumea showbiz-ului sau a politicii. Cel mai recent exemplu, Roberta Anastase, fostul presedinte al Camerei Deputatilor, a purtat ieri, la nunta, o creatie Botezatu.

Fostul model, care a concurat la Miss Universe in anii 90, si-a facut aparitia la Palatul Stirbei in superba creatie, romantica si chic. Pentru a arata impecabil la nunta, Roberta Anastase a slabit foate mult, fiind acum comparata cu un manechin.

roberta-anastase-rochie-mireasa-botezatu-1

„Nu este o rochie cu multe trene si crinolina, dintre cele pe care eu nu le suport. Este o rochie foarte comoda, apropiata de linia corpului, iar trena este una cu care te poti misca foarte lejer. Sunt puse straturi, straturi de pene de strut peste care sunt aplicate straturi din organza naturala! Este o rochie romantica si chic in acelasi timp. Nu este deloc vulgara. Roberta are un corp de invidiat, ea a slabit extrem de mult si are formele unui manechin”, a declarat designerul la RTV.

Roberta Anastase s-a casatorit religios, duminica dupa-amiaza, cu omul de afaceri Victor Farca, dupa 15 ani de relatie.

Despre autor

Alexandru Manea

Scrie un comentariu