News

Robert Turcescu se face taximetrist de amorul artei

Scris de Alexandru Manea

Robert Turcescu a decis ca a venit momentul sa incerce si alte meserii, dupa ce a dovedit ca stie sa faca jurnalism si chiar muzica. Ziaristul vrea acum sa fie actor si sa joace rolul unui taximetrist intr-un film regizat de Bobby Paunescu.

Robert Turcescu urmeaza deciziile luate de alte vedete de televiziune si isi doreste sa cocheteze si el cu actoria. Acum, are si ocazia intrucat Bobby Paunescu planuieste un nou film in care Turcescu poate avea un rol. Acela de taximetrist.

„Un sofer de taxi. E o poveste, dar nu dau mai multe detalii acum pentru ca lucrurile sunt intr-o faza nici macar incipienta, sunt la statiul de discutia discutiilor despre ce ar putea sa fie cand o sa fie. Mi-ar placea povestea asta pentru ca sunt un consumator de filme, dar asta nu e suficient ca sa vreau sa joc si filme.

E genul de – stii cand esti mic si iti spui “vreau sa ajung sa cant pe scena” si ti se intampla lucrul asta si esti bucuros ca ti s-a intamplat. Am si eu un vis de genul acesta. Vreau sa joc intr-un film la un moment dat, sa ma vad daca as fi capabil sa intru intr-un registru actoricesc.

Am vazut ca au facut-o multi confrati: Andreea Marin, Oreste, Badea. Nu intru intr-o concurenta cu nimeni. Vreau sa vad daca pot face asta, in plus ma fascineaza ideea de a fi pe un platou de filmare, la un film, cu un regizor.

Asa e scenariul respectiv, e nevoie de unul care sa vorbeasca destul de mult, despre politica, sa se arate indignat . Sau poate ca seman cu un indian, cum sunt cei din taxiurile din New York, ca acolo toti aia sunt indieni. O sa-mi pun si un turban din acela si o sa fiu soferul de taxi perfect. Da, glumesc”, a declarat Turcescu pentru Paginademedia.ro.

Scrie un comentariu