Stiri Interne

Robert Turcescu s-a casatorit la un an dupa despartirea de Oana Sarbu! Ea este femeia care l-a convins sa renunte la burlacie!

Scris de Administrator

La mai bine de un an de cand Robert Turcescu si Oana Sarbu s-au despartit discret, dupa o relatie ce a durat aproximativ un deceniu, jurnalistul si-a regasit linistea in bratele unei alte femei cu care, surpriza, se pare ca s-a si casatorit chiar ieri!

robert-turcescu-nunta

Robert Turcescu si Oana Sarbu si-au spus adio inca de anul trecut, in cea mai mare discretie, dupa o relatie ce a durat aproximativ 10 ani. Iata ca jurnalistul a reusit deja sa-si regaseasca fericirea in bratele unei alte femei, alaturi de care jurnalistii l-au surprins in luna iunie a acestui an.

Semn ca dragostea dintre ei este extrem de mare si relatia una cat se poate de serioasa, iata ca, surpriza, jurnalistul a ales sa o si ia de sotie pe femeia care i-a cucerit inima dupa despartirea de Oana Sarbu. Conform WOWbiz.ro, fericitul eveniment ar fi avut deja loc.

„Ca orice om care iubeste si este iubit, imi doresc un copil, dar mai multe nu va spun pentru ca intotdeauna am fost discret in ceea ce priveste viata mea de familie”, a declarat Robert Turcescu.

Scrie un comentariu