News

Robert Turcescu: „Barbatii care se vopsesc sunt penibili si nefericiti!”

Scris de Alexandru Manea

Robert Turcescu a inceput sa carunteasca inca de cand era in liceu. S-a confruntat toata viata cu aceasta problema insa nu s-a vopsit niciodata. Din acest motiv el critica barbatii care aleg sa isi acopere firele albe, printre ei numarandu-se o serie de vedete masculine din Romania.

Robert Turcescu considera ca este de preferat sa te tunzi la chelie decat sa te vopsesti, barbat fiind.

Jurnalistul se confrunta, la randul lui, cu problema firelor albe inca de cand era in liceu insa nu si-a cosmetizat pana acum podoaba capilara niciodata. El considera ca este penibil pentru un barbat sa faca asa ceva.

„De cand eram in primul an de facultate sunt tot cu parul alb, si din ce in ce mai alb. Uitati-va la Petre Roman, saracul, in ce fel arata cand se vopseste in cap sau la alti indivizi care practica asta. Mai bine ma tund la chelie.

N-o sa ma vedeti niciodata vopsit in cap. Mi se pare culmea penibilului. Mai ales ca unii au o nuanta de-asta… sunt sateni sau bruneti si nimeresc o nuata de-asta care bate in roscat, mai ales in lumina reflectoarelor, la televiziune”.

Lumea showbiz-ului include o serie de vedete masculine care, odata ce au trecut de prima tinerete, nu se impaca cu gandul ca imbatranesc si isi vopsesc parul in dorinta de a arata mai tineri. Cu riscul ca presa sa arate cu degetul aceste schimbari de look.

Este si cazul lui Adrian Enache, care a avut pana acum perioade in care, ba a aparut in public cu parul carunt, va vopsit negru, ca pana corbului.

Lista poate continua cu Petre Roman, care, desi pana destul de recent si-a pastrat look-ul natural, de la o vreme apare cu parul vopsit, pentru a tine probabil pasul cu mai tanara lui sotie, Silvia.

Alte exemple sunt Florin Piersic, actorul schimbandu-si chiar culoarea parului de la saten la blond, si chiar Damian Draghici.

„Sunt absolut penibili, si unii dintre ei chiar asa sunt, niste mosuleti care fac eforturi disperate de a parea cu mult mai tineri. Sunt niste personaje lipsite de autoritate.

Un barbat, daca imbatraneste cum trebuie, si nu ca prostul, cu burta si nemaiavand grija deloc de el, o data cu inaintarea in varsta capata prestanta.

Am vazut oameni distinsi care au 70, 80 de ani si care nu se vopsesc in cap, nu-si dau cu lac pe unghii, nu se epileaza.

Cred ca e ceva defect la oamenii care fac asta sau au o disperare in a incerca sa multumeasca niste partenere cu mult mai tinere decat ei si care incearca sa le induca o stare de a experimenta tot felul de lucruri. Cred ca din perspectiva asta sunt niste nefericiti” a spus Turcescu, potrivit Realitatea.

Scrie un comentariu