News

Robert Turcescu ii schimba lui Radu Moraru programul de lucru

Robert Turcescu, “tranferul toamnei”, debuteaza pe B1 cu “100%”, productia tv care l-a consacrat, difuzata in prime time, de luni pana joi, de la 20.00, devansand astfel debutul talk-show-ului “nasul”, moderat de Radu Moraru, care va incepe de acum inainte de la ora 9 seara.

De luni, Robert Turcescu revine la conceptul initial al acestei emisiuni, in care dezbaterea va avea loc cu un singur invitat, un interviu clasic, nu o sueta televizata, ceva total diferit fata de toate talk show-urile de pe piata tv a momentului.

Nasul” isi modifica ora de difuzare, tot de luni, 4 octombrie, cand va intra de la 21.00 si va fi difuzat pana la miezul noptii.

6! Vine presa” va fi prezentata, din prima saptamana a lunii octombrie, de Ioana Reit (fosta prezentatoare a  Stirilor de la ora 12.00 ) si va dura doar o ora, de la 18.00 pana la 19.00. Impreuna cu invitatii din studio, Ioana va intoarce pe toate fetele subiectele zilei.

Saptamana mondena” a Roxanei Iliescu devine productie de sine statatoare, live, interactiva, cu invitati si cele mai proaspete noutati despre vedete, fiind programata in fiecare vineri, de la ora 19.00.

Emisiunile neconventionale marca B1 raman in continuare in grila, in weekend, pe aceleasi intervale orare cunoscute. Astfel, Urania va realiza previziunile sale exacte la „Pasul Fortunei” vineri, la 17.00, „Codul lui Oreste” isi asteapta telespectatorii vinerea, de la 22.00, iar Alina Badic depaseste zona de confort a conversatiei obisnuite la „360°”, in fiecare sambata, de la ora 16.30.

Despre autor

Sorin Dutoiu

Scrie un comentariu