Stiri externe

Robert Kardashian nu merge la nunta lui Kim! Motivul este unul ABSURD!

Scris de Christian Stan

Kim Kardashian si Kanye West pregatesc nunta mare la Paris, pe 24 mai, insa fratele mai mic al lui Kim, Robert Kardashian, nu vrea sa participle la nunta. Din cauza faptului ca s-a ingrasat foarte mult in ultimii doi ani, Robert se simte ca oaia neagra a familiei si nici nu vrea sa auda de petrecere.

robetr-kardashian Robert Kardashian a primit ultimatum de la mama lui, Kris Jenner, pentru a slabi 30 de kilograme pana la nunta lui Kim, programata pentru 24 mai la Paris. Robert (26 ani) s-a ingrasat cu 50 de kilograme in ultimii doi ani, in urma unei depresii suferite din dragoste. Robert s-a iubit cu Rita Ora pentru scurt timp, insa inima i-a fost franta dupa ce a aflat ca artista l-a inselat cu 20 de barbati. robetr-noiembrie-2013

Robert in noiembrie 2013

robert-iulie-2010 Robert in iulie 2010 Robert si-a anuntat intentia de a nu participa la nunta surorii sale mai mari, acesta simtindu-se in ultima vreme exclus din familie. „Robert uraste sa mearga la sala de fitness. A luat decizia de a-si micsora stomacul pentru a reusi sa slabeasca cele 30 de kilograme impuse de mama lui. Nu isi doreste deloc sa mearga la nunta si se simte oaia neagra a familiei”, declara un apropiat pentru The National Enquirer.

kim-kanye

Kanye si Kim se vor casatori pe 24 mai, la Paris, iar cei doi au vrut sa inchirieze cu aceasa ocazie castelul de la Versailles. Conducerea Castelului de la Versailles a refuzat cererea acestora, astfel ca nunta va avea loc intr-o alta locatie din Orasul Indragostitilor. Inainte de nunta, cei doi au semnat insa un contract prenumptial.

“Tot procesul de incheiere a unui contract prenumptial a decurs foarte usor. Kanye nu si-a dorit un astfel de contract si era gata sa-i ofere lui Kim jumatate din averea sa, insa Kim are experienta unor casatorii anterioare esuate. Daca contractul cu Kris Humphries a fost negociat cateva luni de zile, cel cu Kanye s-a incheiat foarte repede. Cei doi se concentreaza acum asupra nuntii si sunt convinsi ca isi vor petrece toata viata impreuna”, declara o sursa din anturajul lui Kardashian.

Conform acestui contract, Kim va primi 1 milion de dolari pentru fiecare an de mariaj, insa nu mai mult de 10 milioane de dolari. Ei ii va reveni locuinta din Bel Air si toate cadourile pe care le va primi de la Kanye in timpul casatoriei. Tot Kim va fi singura beneficiara a politei de asigurare de viata in valoare de 20 de milioane de dolari, in cazul in care Kanye West pateste ceva si moare. In contractul prenumptial nu a fost trecut insa modul in care cei doi vor manageria custodia lui North West in eventualitatea unui divort…

Scrie un comentariu