Stiri externe

Obezul Robert Kardashian, cearta cu Kim inainte de nunta! S-a suparat si a absentat de la nunta surorii sale!

Scris de Christian Stan

Robert Kardashian si-a insotit familia la Paris si trebuia sa asiste la nunta surorii sale, numai ca vineri dimineata un scandal urias s-a iscat intre acesta si Kim Kardashian. Fratii si-au aruncat acuze unul celuilalt, iar drept urmare sambata dimineata Robert a plecat direct spre Los Angeles in vreme ce toata lumea s-a imbarcat intr-un avion cu destinatia Florenta.

robert-2

A fost cearta mare la hotelul din Paris unde a fost cazata familia Kardashian. Fratii Robert si Kim si-au aruncat cuvinte grele, drept urmare Robert s-a suparat si a absentat de la festivitatile numptiale ale lui Kim, imbarcandu-se sambata dimineata intr-o cursa Paris-Los Angeles.

robert-kardashian

„Lui Robert i s-a facut greata de toata parada de bogatie, frumusete si haine scumpe regizata de Kim si Kanye si i-a reprosat acesteia ca nunta ei este doar un eveniment superficial, ca este o materialista si ii pasa doar de bani. In replica, Kim l-a atacat pe Robert acolo unde-l doare mai tare… I-a reprosat ca putea sa slabeasca si el inainte de nunta ca sa n-o faca de rusine cu greutatea lui”, a declarat o sursa apropiata pentru X 17.

„Robert si-a dat astfel seama ca lui Kim Kardashian ii pasa doar de aparente, astfel ca a luat decizia de a-i face viata mai usoara. S-a suparat si a plecat la Los Angeles. Robert nu se mai simte comfortabil in preajma familiei sale”, continua aceeasi sursa.

Drept urmare, Robert n-a mai fost prezent nici la pranzul gazduit de Valentino la castelul sau, nici la petrecerea organizata la Chateau du Versailles.

Scrie un comentariu