Stiri externe

VIDEO! Robbie Williams a facut show la spital in fata nevestei ce era in travaliu!

Scris de Christian Stan

Robbie Williams si sotia lui Ayda Field au devenit ieri parintii unui baietel adus pe lume intr-o clinica din Los Angeles. Cum Ayda a preferat sa nasca pe cale naturala, travaliul a durat in jur de 24 ore. In toata aceasta perioada Robbie Williams a facut show in camera de spital a sotiei sale, cantand si dansand pe piesele sale.

robbie-williams2

Robbie Williams si sotia lui Ayda Field au devenit ieri parinti pentru a doua oara. De data aceasta celebrul cuplu are un baietel, dupa ce in urma cu doi ani au devenit parintii unei fetite pe care au numit-o Theodora Rose.  Se pare ca vestea ca va deveni din nou tata i-a priit lui Robbie Williams, care a slabit 30 de kilograme in ultima perioada. O vreme indelungata artistul s-a confruntat cu o grava depresie. 

robbie-williams-ayda

Ayda a nascut pe cale naturala, iar travaliul a durat mai mult de 24 de ore. In camera de spital a sotiei sale, Robbie Williams a facut show, a dansat si a cantat piesele sale si le-a urcat pe contul sau de YouTube.

La un moment dat se poate vedea cum Ayda este aproape lesinata de durerile contractilor, asta in timp ce Robbie nu mai contesteste cu veselia. Dupa aducerea pe lume a baietelului lor, Robbie a mai postat un filmulet pe YouTube in care acesta isi lauda sotia.

„Nu am fost niciodata mai indragostit si mai mandru de sotia mea. Este o femeie absolut extraordinara. Baietelul nostru este voinic si sanatos. Inca nu are un nume, inca se gandeste ce nume sa-si puna. Universul ni s-a prezentat din nou si toata aceasta experienta a fost una extrem de emotionanta. Suntem foarte fericiti”, a declara Robbie Williams in ultima lui inregistrare din salonul sotiei sale.

Scrie un comentariu