Stiri Interne

Rita Muresan a ajuns aproape piele si os! In urma cu un an avea peste 100 de kg!

Scris de Alexandru Manea

Rita Muresan continua sa slabeasca si in prezent este aproape piele si os. Dovada si cele mai recente fotografii realizate de paparazzi. Si cand ne gandim ca in urma cu un an de zile cantarea peste 100 de kg…

rita-muresan-slaba-2

Transformarea spectaculoasa a Ritei Muresan continua. Designerul vestimentar a ajuns in prezent aproape piele si os. Dovada si fotografiile pe care paparazzi de la Click le-au realizat in momentul in care aceasta a iesit din supermarket cu cosul de cumparaturi.

Rita marturiseste ca nu mai tine o dieta in acest moment, dar ca nu mai consuma carne de cateva luni bune. „Mi se face rau atunci cand incerc”, a spus ea.

rita-muresan-slaba

In urma cu un an Rita Muresan cantarea peste 100 de kilograme. Unii spun ca ajunsese chiar la 120. Au urmat cateva luni in care surplusul de kilograme se topea vazand cu ochii.

Unii au suspectat-o ca si-a miscsorat stomacul prin interventie chirurgicala pentru ca, printr-o simpla dieta, nu ar fi putut sa slabeasca atat de mult, intr-un timp atat de scurt. Rita nu a infirmat, nici nu a confirmat aceasta ipoteza, preferand sa evite raspunsul.

Scrie un comentariu