News

Rita Muresan si-a deschis scoala de modele

Scris de Christian Stan

Rita Muresan a inaugurat ieri propria ei scoala, adresata tuturor persoanelor care au nevoie sa se reinventeze. Pentru ca nu se poate o scoala fara profesori, din colectivul atent selectionat fac parte Alin Galatescu, Florentina Opris, Cristi Pascu, Maria Pauna si actrita Cezara Dafinescu.

Rita Muresan a prezentat ieri, in cadrul unei conferinte de presa, colectivul de profesori prieteni care i s-au alaturat in proiectul „The School Rita Muresan”, care se deschide sub sloganul „Nu doar o scoala de modele, o scoala model”.

Ideea i-a venit Ritei in urma cu mai multi ani, dar i-a luat ceva vreme pana a putut sa o puna in aplicare. Scoala Ritei este impartita pe mai multe sectiuni, se adreseaza copiilor, adolescentilor dar si persoanelor mature care au nevoie sa se reinventeze.

La scoala ei predau Cezara Dafinescu (actorie), Maria Pauna (make up), Cristi Pascu (hair style), Alina Pruna si Aminata Dyakite (modelling), Alin Galatescu (stil), Rita Muresan (design si cooking with love), Florentina Opris (nutritie si intretinere corporala) si multe alte personalitati de marca din viata publica, care vor tine cursuri in calitate de invitati speciali.

„Vreau ca cei care trec pe la scoala mea sa invete de toate, fetele sa stie sa se faca frumoase singure, sa se miste cu gratie, sa isi respecte trupul si sufletul. Cei mici sa prinda curajul de a se simti in largul lor pe un podium de prezentare, sa comunice cu usurinta, sa invete sa fie spontani, iar adultii care imi trec pragul vor invata sa se reinventeze atunci cand nu mai sunt multumiti de ei, de viata lor”, a declarat Rita Muresan.

Scrie un comentariu