Stiri Interne

Rita Muresan recunoaste relatia cu modelul Adrian Bumbescu Jr?

Scris de Alexandru Manea

Rita Muresan da apa la moara zvonurilor privind presupusa ei relatie amoroasa cu Adrian Bumbescu Jr, modelul mai tanar cu zece ani. Designerul a postat pe facebook o fotografie in care apare alaturi de acesta, bucurandu-se de intimitate si spunand: „Just us (nr. doar noi doi)”.

rita-muresan-adrian-bumbescu-relatie

Zvonurile despre presupusa relatie amoroasa intre Rita Muresan si Adrian Bumbescu Jr. au aparut in urma cu mai multi ani.

Designerul a evitat sa raspunda clar la intrebarile despre acest subiect, la fel cum, de altfel, a evitat sa spuna daca a tinut dieta sau si-a operat stomacul reusind sa slabeasca in timp record peste 60 de kilograme.

rita-muresan-adrian-bumbescu-relatie-1

Acum, Rita da apa la moara zvonurilor privind presupusa relatie amoroasa cu tanarul model postand o fotografie in care cei doi apar in cadru intim. „Just us (nr. doar noi doi)” a fost mesajul postat de Rita, atragand mesaje de felicitare din partea prietenilor sai.

adrian-bumbescu-rita-muresan-3

adrian-bumbescu-rita-muresan-2

Adrian Bumbescu Jr. este fiul fostului fotbalist de la Steaua Adrian Bumbescu, in echipa care a castigat Cupa Campionilor in 1986. Este model si cantaret si a ajuns chiar sa participe, in urma cu ceva timp, la X Factor Marea Britanie, afisandu-si trupul bine lucrat la sala.

Scrie un comentariu