ADPM Beauty

Rinoplastie fara operatie? Dr. Iancu Morad explica procedura!

Scris de Alexandru Manea

Rinoplastia este una din cele mai cerute interventii estetice la nivel mondial. Un nas in armonie cu trasaturile fetei imbunatateste radical aspectul estetic per ansamblu.

Rinoplastie fara operatie? Dr. Iancu Morad explica procedura!

Corectiile formei nasului se realizau pana de curand doar prin interventie chirurgicala, modificand osul si cartilajul. Multe persoane se tem insa de operatie, de anestezie si de posibilele complicatii dupa procedura.

Medicina estetica a avansat, iar procedurile minim-invazive sunt din ce in ce mai frecvente. Astfel, un nou tip de interventie ii ajuta pe cei care isi doresc sa imbunatateasca aspectul nasului lor, fara clasica rinoplastie.

Medicul estetician Iancu Morad remodeleaza nasul cu ajutorul acidului hialuronic si al cristalelor de calciu. Aceasta interventie este rapida, nu necesita anestezie, nici perioada de recuperare.

“Forma nasului poate fi corectata cu ajutorul injectarii de acid hialuronic sau a cristalelor de calciu in zonele pe care vrem sa le remodelam. Se poate injecta si toxina botulinica pentru a actiona anumiti muschi si a ridica varful nasului. Ambele proceduri dureaza doar cateva minute. Se pot face si in pauza de pranz, spre exemplu, deoarece ulterior nu raman semne si nici durere. In doar 10 minute pacientul pleaca acasa cu nasul corectat agreabil, in functie de fizionomia fiecarei persoane. Procedurile nu necesita timp de recuperare. In cazul in care folosim acid hialuronic rezultatul se mentine intre 6 si 8 luni. La botox rezultatele sunt de scurta durata, de 3-4 luni. Cel mai eficient tratament este cel ce consta in injectarea cristalelor de calciu, cu rezultate ce se mentin pana la 2 ani”, explica medicul estetician Iancu Morad.

Interventia este realizata la clinica medicului Iancu Morad, Luxury Aesthetics din Bucuresti sau Constanta, acolo unde isi fac tratamente si alte vedete precum Tania Budi, Claudia Pavel, Raluca Badulescu, Ellie White, Giulia Anghelescu sau Catalin Botezatu.

 

View this post on Instagram

 

Încă o pacientă mulțumită, la 8 zile de la procedura de lipofiling. Aceasta este o metodă inovativă ce presupune recoltarea unei mici cantități de grăsime (cele mai bune zone fiind abdomenul inferior și flancurile) și injectarea acesteia după refiltrare, în zonele in care este nevoie de un plus de volum (cearcăne, pomeți, bărbie, buze). În cazul de față, grăsimea a fost injectată în pomeți. Procedura este ambulatorie, presupune anestezie locală, atât la recoltarea cât și la injectarea grăsimii. Este o metodă foarte apreciată în chirurgia estetică, deoarece este una cât se poate de naturală, nu lasă cicatrici și nu este nevoie de timp de recuperare. Rezultatele se mențin foarte mulți ani. . . . #luxuryaesthetics #bestclinic #iancumorad #bestdoctor #miniminvasive #prp #terapiadracula #biolifting #jetconcept #rejuvenation #beautyclinic #botox #nomorewrinkles #beautyhacks #antiage #instabeauty #foreveryoung #hyaluronicacid #facelift

A post shared by Luxury Aesthetics (@luxuryaestheticsclinics) on

Despre autor

Alexandru Manea

Scrie un comentariu