Stiri externe Vedete

Rihanna si Leonardo DiCaprio, extrem de apropiati la Coachella

Scris de Alexandru Manea

Rihanna si Leonardo DiCaprio, extrem de apropiati la Coachella! Cele doua vedete au fost fotografiate de paparazzi in timpul unui moment de intimitate. A fost suficient pentru presa de scandal sa porneasca din nou zvonurile unei idile intre cei doi dupa ce anul trecut s-a .

Rihanna-Leonardo diCaprio

Jurnalistii de peste ocean au reusit sa obtina dovada unei relatii intre cele doua vedete dupa aproape un an si jumatate de „vanatoare”. Rihanna si Leonardo DiCaprio au fost fotografiati impreuna la Coachella si nu pareau deloc stanjeniti de prezenta celorlalti. Desi au incercat sa treaca neobservati, purtand ochelati de soare sau caciuli, cei doi au fost in centrul atentiei, mai ales in momentul in care au petrecut zeci de minute impreuna.

leonardo-dicaprio-rihanna1

Rihanna si DiCaprio au fost principalul subiect al jurnalistilor americani luni de zile. Apropiatii acestora sustineau ca formeaza un cuplu, insa nimeni nu a reusit sa obtina pana acum dovada, iar cei doi au refuzat elegant sa comenteze subiectul. Nu au negat niciodata, lasand loc speculatiilor. De aceasta data, au venit separat la Coachella, fiecare insotit de grupul sau de prieteni.

Rihanna Courtney Love

Leonardo DiCaprio a reusit sa se faca nevazut dupa ce s-a despartit de Rihanna. In schimb, frumoasa cantareata a stat in primul rand la concertul celor de la Guns’n Roses alaturi de Courtney Love. Zilele trecute, partenerul de scena al Rihannei, Drake, a recunoscut public faptul ca este fascinat de cantareata. In schimb, Leonardo DiCaprio se presupune ca isi imaprte viata cu un alt model Victoria’s Secret, Chelsey Weimar.

 

Scrie un comentariu