Stiri externe Style Radar

Rihanna scrie istorie. Este prima femeie care lanseaza brand pentru LVMH

Scris de Ana Kozma

Rihanna face un pas important in lumea afacerilor si a modei de lux, devenind prima femeie care lanseaza un brand sub umbrela celebrului imperiu high fashion LVMH!

Rihanna scrie istorie. Este prima femeie care lanseaza brand pentru LVMH

Chiar daca nu a mai lansat un album de multa vreme si a lipsit chiar si de la Met Gala, eveniment pe care in anii trecuti il domina, Rihanna nu sta degeaba! Ba din contra, se pare ca face tot ce poate pentru a cuceri lumea!

Rihanna lanseaza un brand de lux. Apeleaza la compania care detine si Louis Vuitton!

Tocmai a fost confirmat faptul ca Rihanna urmeaza sa lanseze un fashion brand nou-nout, Fenty, sub umbrela veritabilului imperiu LVMH. Iar prima colectie va aparea in primavara lui 2019, adica in perioada imediat urmatoare.

Conform New York Times, Rihanna este prima femeie care lanseaza un brand pentru LVMH si prima femeie de culoare la carma unei case LVMH.

Aceasta nu este nici pe departe prima experienta a Rihannei in lumea modei. Celebra artista a lansat deja 4 colectii Fenty x Puma si o linie de lenjerie intima Savage x Valentine’s.

Rihanna isi va pune amprenta pe tot ceea ce inseamna noul brand Fenty, iar Bernard Arnault, CEO al LVMH, este extrem de incantat de aceasta colaborare.

Rihanna lanseaza lenjerie intima XXXL. Cum arata!

“Toata lumea stie despre Rihanna ca este un artist de exceptie. Dar prin colaborarea cu Fenty Beauty, eu am descoperit un adevarat antreprenor, CEO si un lider exceptional. Locul ei este la LVMH. Sunt mandru de aceasta colaborare si ii doresc mult succes”, a declarat Bernard Arnault.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

@fenty .

O postare distribuită de badgalriri (@badgalriri) pe

Scrie un comentariu