Stiri externe Video

Rihanna a scandalizat lumea cu noul ei clip!

Scris de Christian Stan

Numeroase organizatii feministe si cele pentru protectia drepturilor copiilor au inceput s-o critice pe Rihanna pentru cel mai nou clip al ei, la piesa „Pour It Up”. Mai mult, fanii artistei sunt de parere ca aceasta a intrecut orice limita cu noul clip si ca nu este potrivita sa fie un model pentru adolescentii din intreaga lume.

rihanna2

Ipostazele scandaloase ale Rihannei din cel mai recent clip al ei, la piesa „Pour It Up” au scandalizat intreaga lume. Fanii sunt revoltati, iar o adevarata isterie s-a iscat in randul organizatilor feministe si a celor pentru protectia drepturilor copiilor.

Dr. Helen Wright, Presedinta Girls’ School Association, ii indeamna pe parinti sa le interzica copiilor sa urmeasca cel mai nou clip al Rihannei. „Indiferent de cat de mult se bate fierul rosu ca este un mod de exprimare artistica, acest clip transforma femeia intr-un obiect sexual. Adolescentii sunt impresionabili, iar acest clip le transmite ideea ca femeia este o sclava a banilor si nicidecum nu este vorba despre emancipare si egalitate”, declara Helen Wright.

Miranda Suit de la Safermedia este si ea revoltata de noua isprava a Rihannei. „Modul obsecen de dans al Rihannei si versurile despre bani nu constituie un bun exemplu. Multi dintre fanii ei sunt doar niste copii, iar fetele vor crede ca este in regula sa-ti vinzi corpul pentru bani, in timp ce baietii cred ca pot plati fetele pentru a obtine favoruri sexuale.

Rihanna se transforma intr-o dansatoare de striptease pentru noul ei clip, la piesa “Pour It Up”, care tocmai a fost lansat. Lipsita de inhibitii, Rihanna se considera o Zeita a Sexului, ipostazele in care a fost filmata fiind interzise minorilor.

Rihanna apare pe un tron in timp ce isi provoaca singura placere cu multe bancnote, iar apoi danseaza la bara ca o profesionista, aceasta luand lectii de la Nicole “The Pole” Williams, o instructoare de dans la bara care preda aceasta disciplina in cateva sali de fitness din New York.

Scrie un comentariu