News Stiri externe

Rihanna, reclama GRATIS la linia Fenty Beauty in valoare de 72 de milioane de dolari!

Scris de Christian Stan

Rihanna demonstreaza ca este un Superstar ce nu mai are nevoie de nicio promovare. La doar o luna dupa ce si-a lansat propria linie de produse cosmetice, Fenty Beauty, acest nou brand a beneficiat de reclama gratuita evaluata la 72 de milioane de dolari.

Toata lumea a scris despre noua linie de produse cosmetice a Rihannei, lansata la inceputul lunii Septembrie. Drept dovada, Fenty Beauty s-a bucurat de mare succes imediat, iar la doar o luna de la data lansarii brandul a beneficiat de reclama gratuita estimata la 72 de milioane de dolari.

Altfel spus, daca un brand nou ar fi dorit sa aiba vizbilitatea de care s-a bucurat Fenty by Rihanna in doar o luna atunci ar fi trebuit sa investeasca nu mai putin de 72 de milioane de dolari in publicitate.

Lucrurile par sa stea foarte bine pentru RiRi si pe plan personal. Se pare ca Rihanna iubeste din nou, iar de aceasta data Alesul este nimeni altul decat Hassan Jameel din Arabia Saudita, mostenitorul Imperiului Toyota.

Despre autor

Christian Stan

Celebrity Adviser & Publicist, PR & Events strategist www.ADPMPR.ro, Celebrity Reporter la Kanal D Romania
Incepand cu 2011, alaturi de echipa ADPM PR, manageriez directiile profesionale ale celor mai cunoscute persoane publice din Romania.
Prin divizia ADPM Events, implementez si promovez cele mai de impact evenimente de presa ori corporate din Romania.
Imi puteti scrie la contact [at] adpm .ro

Scrie un comentariu