Carusel

Rihanna, Medusa topless pentru GQ!

Scris de Christian Stan

WOW! Rihanna apare pe coperta editiei aniversare ce marcheaza 25 de ani de existenta a revistei GQ UK, iar artista pozeaza provocator in rolul Medusei. Un piton mare ii acopera sanii, in vreme ce in loc de par Rihanna are un cuib de serpi. Ideea pictorialului apartine reputatului artist contemporan Demian Hirst.

rihanna-gq

Rihanna este mai provocatoare ca niciodata in pictorialul cu serpi, gandit de celebrul Damian Hirst pentru editia aniversara a revistei GQ UK. Rihanna intra in rolul Medusei, personaj mitic legendar, care in loc de par avea un cuib de serpi. Rihanna pozeaza topless si isi acopera sanii cu ajutorul unui piton urias.

Fotografiile sunt realizate de celebrul Mariano Vivanco, faimos in urma numeroaselor campanii realizate pentru brandul Dolce&Gabbana.

rihanna2

Medusa a fost în mitologia greaca fiica monstruoasa a lui Phorcys și a lui Ceto și una dintre gorgone, singura care este muritoare dintre cele trei. Privirea sa putea transforma pe orice muritor in stana de piatra. Exista un mit care spune ca Medusa fusese la inceput o fecioara frumoasa. A desacralizat templul Atenei culcandu-se in el cu Poseidon. Furioasa, Atena a preschimbat parul Medusei in serpi vii.

rihanna3

Medusa a fost ucisă de eroul Perseus cu ajutorul Atenei și al lui Hermes. A ucis-o taindu-i capul si dandu-i-l Atenei, care l-a intipărit pe egida ei, purtata drept platosa. Din corpul neînsuflețit al Medusei au rasarit gigantu Chrysaor si calul inaripat Pegas, fiul său cu Poseidon.

 

Scrie un comentariu