News

VIDEO! Rihanna catre Oprah: „Chris Brown este iubirea vietii mele”

Scris de Christian Stan

Pentru prima data dupa ce a fost agresata fizic de Chris Brown, Rihanna a acceptat sa vorbeasca despre incidentul care i-a marcat viata. Rihanna a stat de vorba cu Oprah si i-a marturisit acesteia ca artistul inca mai este marea sa iubire, insa este categorica cand spune ca nu mai exista nicio sansa de impacare.


Rihanna a acordat un interviu pentru „Oprah: Next Chapter” in care aceasta povesteste pentru prima data prin ce a trecut dupa ce a fost agresata de Chris Brown, incidentul intamplandu-se la inceputul lui 2009.

In ciuda a tot ceea ce s-a intamplat, cantareata recunoaste ca inca mai are sentimente puternice de iubire pentru Brown si chiar declara ca acesta este marea ei dragoste.

„Mi-am pierdut cel mai bun prieten si toata viata mea s-a schimbat intr-o singura noapte. Ne-am straduit sa redevenim prieteni si acum suntem, din nou, foarte apropiati. Ne iubim si probabil o sa ne iubim toata viata”, spune Rihanna.

„Nu suntem insa impreuna. El are o relatie, eu sunt singura, dar am mentinut o relatie de prietenie inca din momentul in care am anulat ordinul de restrictie impotriva lui. Am lucrat mult ca sa consolidam aceasta relatie de prietenie, putin cate putin”, mai declara Rihanna.

„Ne-am intalnit de curand la St.Tropez, la petrecerea unor prieteni comuni pe un yacht. A fost foarte ciudat pentru ca inca il iubesc. Mi-a fost foarte greu sa ma disimulez la acea petrecere si sa arat ca nu ma afecteaza prezenta lui, insa nu a fost asa. Cred ca alaturi de el am trait o poveste de iubire adevarata. Este iubirea vietii mele”, mai spune Rihanna.

Scrie un comentariu