Stiri externe

Rihanna are acum sprancene skinny, iar noi speram sa NU devina un trend!

Scris de Iancu Iulia

Rihanna a aparut pe coperta revistei British Vogue cu cele mai subtiri sprancene, pe care cu greu le-am putea reproduce, iar internetul a luat-o razna.

Este greu pentru Rihanna sa faca vreo miscare gresita pentru ca o lume intreaga sta cu ochii pe ea si ii analizeaza fiecare actiune. Daca ea alege sa faca ceva, trebuie sa aiba motivele ei, iar acum revolutioneaza ideea de frumusete. Look-ul pe care l-a prezentat pe coperta revistei British Vogue trezeste emotii puternice in noi. Vizionara frumusetii, Rihanna poarta pentru numarul de septembrie al revistei cele mai subtiri sprancene din cate au fost vazute pana acum la o celebritate.

Look-ul Rihannei a fost realizat impreuna cu artistul Isamaya Ffrench despre care se stie faptul ca impinge trendurile in machiaj la limita si ca este un avangardist.

Imaginile aparute in Vogue cu diva adorata de milioane de fani sunt superbe, dar recatiile de pe internet au fost spumoase, amuzante, dar si radicale: „Nu! Rihanna, te rog nu! Nu ne arunca inca o data in era sprancenelor skinny. Sper ca nu am trecut degeaba prin atatea sesiuni de microblading. Am cumparat seruri de sprancene si sute de produse ca sa scapam de oribilitatile din trecut. Nu lasa noua generatie sa sufere!” – este mesajul unui internaut

 

Totusi parerile sunt impartite. Unii oameni considera ca doar pentru ca Rihanna a aparut intr-o sedinta foto cu sprancene subtiri, nu inseamna ca trebuie sa facem si noi la fel.

Cu toate acestea, sunt persoane care isi doresc din sufletul sa se intoarca la sprancenele skinny si se declara indragostite de noul trend pe care il promoveaza Rihanna.

 

Scrie un comentariu