News Style Judgement

Rihanna: o pereche de tenisi, mai multe tinute!

Scris de Administrator

Rihanna a facut o adevarata obsesie pentru o pereche de tenisi Vans Authentic negri, de care nu se mai desparte! Solista pop a fost fotografiata de nenumarate ori, in aeroporturi sau pe strada, purtand acest model de tenis la diferite outfit-uri.

rihanna-vans1

Fie ca este vorba de o tinuta relaxata, alcatuita din colanti, tricou si jacheta din jeans sau piele, fie ca abordeaza un look casual, format din rochie sau o fusta lunga si tricou, Rihanna integreaza cu success tenisii Vans Authentic in garderoba ei. O sapca de baseball, un colier supradimensionat sau o bandana, desavarsesc mereu stilul ei nonconformist.

Authentic-black-vans

Authentic black” este unul dintre cele mai populare modele de pantofi de la Vans, din toate timpurile. Cu un design neschimbat din 1966, acest pantof este o piesa clasica a brand-ului american, de haine si incaltaminte sport.

Rihanna-alcvans3

Realizati din canvas negru si cusaturi durabile albe, acest pantof are o talpa groasa din cauciuc, care il face confortabil si usor de purtat. Este un pantof preferat atat de vedetele de la Hollywood, precum Rihanna, Rita Ora sau Kanye West, cat si de practicantii sporturilor urbane (skateboarding, BMX) din intreaga lume.

Rihanna-vans2

rihanna-vans5

Cu o istorie de peste 40 de ani, Vans a devenit o forta globala in industria de action sport. Anul acesta Vans a colaborat cu trupa Mettalica si brand-ul Kenzo (cu care a lansat colectii capsula) a sponsorizat campionatului de surfing (Vans US Open of Surfing) din California si a sprijinit copiii cu autism.

Rihanna-vans42

Brand-ul Vans este disponibil in magazinul Sport/Couture din Baneasa Shopping City sau pe www.sportcouture.ro.

Scrie un comentariu