News Stiri externe

Ricky Martin s-a casatorit in secret cu Jwan Yosef. Au semnat contract prenumptial!

Scris de Christian Stan

Surpriza de proportii pentru fanii cantaretului Ricky Martin. Acesta a anuntat ca s-a casatorit in secret cu partenerul lui Jwan Josef, cu care formeaza un cuplu inca din anul 2016. Cei doi au semnat toate actele necesare, iar acum pregatesc nunta.

Cu prilejul premierei mini-seriei „American Crime Story: The Assasination of Gianni Versace”, Ricky Martin a anuntat ca s-a casatorit in secret cu Jwan Yosef, cu care formeaza un cuplu inca din anul 2016. Cei doi au semnat deja toate actele, inclusiv un contract prenumptial, astfel incat Ricky isi poate proteja averea in eventualitatea unui divort.

„Sunt deja sot si planuim o mare petrecere pentru a celebra evenimentul peste cateva luni. Am schimbat juramintele si am semnat toate actele, inclusiv un contract prenumptial. Petrecerea de nunta este in plin proces de pregatire. Va fi o petrecere mare. Vrem sa dureze trei zile”, a declarat Ricky Martin intr-un interviu.

Cei doi ii cresc impreuna pe Matteo si Valentino, gemenii in varsta de 9 ani care au fost nascuti cu ajutorul unei mame surogat.

Scrie un comentariu