Stiri externe

Odata era cel mai sexy barbat din lume! Iata cum arata acum, la 42 de ani!

Scris de Christian Stan

In tinerete era considerat unul dintre cei mai sexy barbati ai Planetei, insa anii au trecut si starul nu mai afiseaza forma fizica de odinioara. Artistul se afla in Rio de Janiero pentru a filma cel mai recent clip din cariera si a fost surprins de paparazzi pe terasa hotelului sau cu o zi inainte de filmari.

guess-who

ricky-martin

ricky2

Ce se intampla cu Ricky Martin? Starul latino, in varsta de 42 de ani, a fost surprins de paparazzi pe terasa unui hotel din Rio de Janeiro, insa Ricky uimeste prin forma sa fizica, ce lasa de dorit, si aparitia sa total neingrijita. Considerat odata unul dintre cei mai sexy barbati din lume, Ricky Martin este departe acum de eticheta de sex symbol care i-a fost atribuita odata cu lansarea hitului „Maria”.

ricky3

ricky4

Artistul se afla in Brazilia pentru a filma clipul piesei „Vida”, care va fi inclusa pe un CD oficial ce va fi lansat cu prilejul Cupei Mondiale de Fotbal, ce va debuta anul acesta in iunie la Rio de Janeiro. Ricky Martin a mai aparut recent intr-un clip, la piesa „Adrenalina”, care puncteaza colaborarea artistului cu Jennifer Lopez si Wisin.

Scrie un comentariu