Stiri externe

Ricky Martin, in forma maxima la 42 de ani! Se declara „fericit” dupa despartirea de iubit!

Scris de Christian Stan

Ricky Martin a fost surprins de paparazzi pe balconul unei camera de hotel din Miami, tocmai in momentul in care acesta inregistra un filmulet pe care l-a postat apoi pe contul sau de Instagram. Ricky Martin se declara fericit, cu toate ca s-a despartit de partenerul sau in urma cu abia o luna de zile.

ricky2

oprickymartin2014

La 42 de ani, Ricky Martin afiseaza o forma fizica maxima, iar paparazzi l-au surprins pe cantaret in timp ce-si incorda muschii si realiza un film „selfie”, postat pe contul lui oficial de Instagram.

ricky1

Aflat pe balconul unei camera de hotel din Miami, artistul a inregistrat un film de 20 de secunde in care se declara fericit, cu toate ca s-a despartit de partenerul sau de viata in urma cu putin timp inainte de Anul Nou.

ricky3

„Sunt fericit! Chiar asa, sunt fericit. Fericit”, a fost mesajul scris care a insotit filmul lui Ricky Martin.

Ricky Martin si agentul de bursa Carlos Gonzales Abella si-au spus “adio” dupa o relatie care a durat mai bine de trei ani. “Ricky si Carlos au decis de comun acord sa puna punct relatiei lor, insa vor continua sa ramana prieteni si sa pretuiasca amintirile frumoase construite in toata aceasta perioada”, declara un purtator de cuvant al lui Ricky Martin, confirmand astfel zvonurile despartirii.

Scrie un comentariu