News

Portretul unei familii moderne: Ricky Martin si iubitul, la plimbare in parc cu gemenii!

Scris de Christian Stan

Ricky Martin si iubitul lui nu se mai ascund de ochii presei, iar acestia au fost surprinsi ieri de fotografi la o plimbare prin parc alaturi gemenii lor: Matteo si Valentino. Din peisaj nu a lipsit nici bona copiilor, care are grija de ei din momentul in care acestia au venit pe lume.

Ricky Martin a luat decizia de a deveni tata inainte de a-l cunoaste pe Carlos Gonzales Abella, cu care formeaza un cuplu de mai bine de patru ani.

Dupa ce Ricky Martin si-a recunoscut public orientarea sexuala, acesta si Carlos nu se mai ascund de ochii presei. Acestia au fost surprinsi la o plimbare prin parc alaturi de gemenii lor, Matteo si Valentino, din peisaj nelipsind nici bona baietilor. Matteo si Valentino au venit pe lume in august 2008, printr-o mama surogat.

Intr-un interviu acordat pentru Vanity Fair, Ricky Martin a declarat ca stie deja cum le va explica gemenilor faptul ca acestia nu au mama. „Le voi spune ca eu le sunt si tata si mama. Toate familiile sunt diferite. Exista unele familii fara tata si exista unele familii fara mama. Nimeni nu trebuie sa se simta prost despre acest lucru. Multi oameni mari au crescut fara mama sau fara tata. Obama, Clinton… O sa le spun adevarul”, a declaraRicky Martin.

Scrie un comentariu