Stiri externe

Designerul Riccardo Tisci paraseste Givenchy dupa 12 ani

Givenchy
Scris de Administrator

„Era” designerului Riccardo Tisci la Givenchy se incheie dupa 12 ani. Zvonurile sustin ca el va migra de la casa de moda franceza la concurenta italiana Versace.

Incetarea colaborarii dintre Riccardo Tisci (42 de ani) si Givenchy s-a produs pe 31 ianuarie 2017, la finalul contractului, iar despartirea a fost „amiabila si de comun acord”.GivenchyColectia masculina Givenchy Primavara 2017 Haute Couture, care a fost lansata luna trecuta la Paris, a fost ultima la care Tisci a lucrat.GivenchyPrintre admiratorii lui Tisci se numara Kim Kardashian, Beyonce, Meryl Streep si Cate Blanchett.GivenchyIn septembrie 2016, Tisci a fost surprins in compania Donatellei Versace si a lui Naomi Campbell.

Tisci a creat rochia de mireasa Givenchy a lui Kim Kardashian pe care a purtat-o pentru a-i spune „Da” lui Kanye West, in 2014.givenchyMai recent, Meryl Streep a purtat o rochie creata de Tisci la Golden Globes, ocazie la care a castigat admiratia multor vedete de top, printre care Beyonce, Cate Blanchett, Jessica Chastain si Naomi Campbell.

givenchy

„Aplaudam viziunea lui Riccardo Tisci care a condus la un parteneriat de 12 ani de foarte mare succes. Ii multumim foarte mult pentru contributia sustinuta la povestea noastra frumoasa de succes”, au scris reprezentantii brandului francez.

Tisci a tinut prima pagina in anul 2015, cand a invitat-o pe prietena lui Donatella Versace, designer si ea, sa apara in campania publicitara Givenchy. Luna trecuta, WWD relata ca brandul italian de moda ar fi incercat sa il recruteze pe Tisci.

Potrivit publicatiei, Givenchy nu va prezenta o noua colectie feminita in 2017 la Paris Fashion Week. Givenchy nu a anuntat inca cine il va inlocui pe Tisci la carma casei de moda.

Scrie un comentariu