Stiri Interne

Revine “Te cunosc de undeva”, dar cu alt juriu

Scris de Alexandru Manea

Emisiunea “Te cunosc de undeva” revine in toamna la Antena 1, dupa un an de pauza. In componenta juriului s-a efectuat o deja o schimbare. Iata despre ce este vorba.

Revine “Te cunosc de undeva”, dar cu alt juriu

Emisiunea “Te cunosc de undeva” a reusit, ani la rand, sa plaseze Antena 1 pe locul fruntas in audienta in fiecare sambata seara. Anul trecut, insa, aceasta performanta nu a mai fost realizata, astfel ca productia nu a mai continuat ulterior cu un nou sezon.

antena

Echipa emisiunii s-a mobilizat insa puternic si este acum pregatita sa revina pe sticla. Din toamna, Antena 1 va difuza un nou sezon al emisiunii. Prezentatori vor fi aceiasi Alina Puscas si Cosmin Selesi, insa schimbari vor interveni la masa juriului.

Actorul Cristi Iacob se alatura celor care vor juriza concuretii. El il inlocuieste pe Andrei Aradits si va fi responsabil pentru a-i inbvata pe concurenti tainele actoriei. Se pare ca in componenta juriului vor ramane Andreea Balan, Ozana Barabancea si Aurelian Temisan. Ramane sa aflam ce vedete vor concura in noul sezon al emisiunii.

Care a fost cea mai grea transformare pentru Serban Copot la “Te cunosc de undeva”

Scrie un comentariu