Stiri Interne

Revine in muzica dupa ce a nascut cinci copii

Scris de Alexandru Manea

Raluca Blejusca, artista care canta, in timpul adolescentei in trupa dance Angels, revine in muzica acum, la 32 de ani, dupa ce a adus pe lume cinci copii. Iata ce planuieste.

Revine in muzica dupa ce a nascut cinci copii

Raluca Blejusca a cunoscut succesul comercial la inceputul anilor 2000, pe cand era inca o adolescenta, cantand alaturi de o alta solista in trupa Angels. Desi aborda atunci stilul dance, foarte comercial, ea a fost rapid remarcata si apreciata de specialistii din industria muzicala gratie calitatilor sale vocale exceptionale.

Dupa despartirea de trupa Angels, Raluca a incercat pentru o perioada cariera solo si s-a dedicat apoi exclusiv intemeierii familiei. A adus pe lume cinci copii, iar acum, la 32 de ani, este pregatita sa revina in muzica. Intr-un alt mod, cu un alt stil.

A participat, mai intai, la Cerbul de Aur 2018, unde a castigat unul dintre premiile secundare, si spune ca acum vrea sa lanseze un album interpretat 100% live cu orchestra, muzica de film.

„Acum sunt pregatita. Deja ei sunt (copiii) mai mari, deja ma mai lasa sa mai plec un pic de acasa, cateva ore, dar apoi ma intorc la responsabilitatile mele. Vreau sa-mi reiau activitatea artistica. Eu deja de doi ani lucrez la un album, este gata, numai ca tot ce s-a facut la studio vreau sa transpunem live cu orchestra, sa fie un album 100% live. Nu mai abordez stilul dance in nici un caz. Este un stil pop, cu influente din muzica de film. Mai nou, asta este ceea ce ma pasioneaza, soundstrack-uri de film. De fapt asa am reinceput sa cant. M-a contactat un regizor, Andrei Negoita, care mi-a spus ca-l intereseaza vocea mea, ca e un pic mai dramatica si s-ar potrivi perfect pe o coloana sonora. Incet, incet m-am reapucat, am facut o melodie, apoi doua, pana cand a iesit un album cu care am curaj sa ies din nou in fata”, a declarat Raluca Blejusca pentru Libertatea.

Scrie un comentariu