Stiri externe

Revine Carrie Bradshow fara Sex and the City?

Scris de Alexandru Manea

Actrita Sarah Jessica Parker a postat un filmulet pe pagina de socializare in care sugereaza ca personajul pe care l-a interpretat in Sex and the City, Carrie Bradshaw, se va intoarce pe micile sau marile ecrane, desi s-a anuntat ca nu va mai avea loc o continuare a celebrului serial.

Revine Carrie Bradshow fara Sex and the City?

Fanii Sex and de City au asteptat ani la rand ca in 2018 sa aiba loc lansarea lung-metrajului Sex and the City 3, la 20 de ani de la lansarea serialului fenomen care ii da numele. Din diverse motive, proiectul a fost abandonat.

Actrita Sarah Jessica Parker a postat insa un filmulet pe pagina de socializare in care sugereaza ca personajul pe care l-a interpretat in Sex and the City, Carrie Bradshaw, se va intoarce pe micile sau marile ecrane, desi s-a anuntat ca nu va mai avea loc o continuare a celebrului serial.


In clipul cu pricina apare personajul mergand pe strazile din New York, purtand celebra vestimentatie inspirata de Madonna anilor 80, in timp ce pe fundal se auzea coloana sonora a genericului serialului.

“Prietena mea de altadata. Isi face o aparitie noua”, a scris actrita, sugerand ca in curand va avea loc o premiera legata de tema celebrului serial.  Ramane de vazut despre ce va fi vorba mai exact. Daca va fi o continuare a serialului, un film, o colectie de moda sau un documentar.  Ar putea fi vorba si de un proiect cu implicatii sociale.

Pantofii din Sex and the City. Cat costa si unde ii gasesti!

My old friend. She is making a brief reappearance. Partnering with a great brand and supporting a cause we all care about. More to come. X, SJ

A post shared by SJP (@sarahjessicaparker) on

 

 

Scrie un comentariu